luni, 8 februarie 2016

Sala de sport

Astăzi, 8 februarie, împreună cu dl director Jipa și un reprezentant al primăriei, dna Necula, am avut o întâlnire cu dna inspector șef Ariana Bucur, pentru rezolvarea unor probleme ale școlii. Școala noastră, grație grijii avute de reprezentanții autorităților locale în ultimii 25 de ani nu are actele de proprietate în regulă. Nu intru prea mult în detalii că sunt chestii mai birocratice. Primăria împreună cu școala și cu inspectoratul încearcă acum să le rezolve. Fără aceste acte nu se pot accesa fonduri de nicăieri pentru a se face vreo investiție majoră în școală.

Am ridicat problema sălii de sport dnei Inspector. Dânsa ne-a spus că anul acesta au venit grilele pentru fondurile POR prin care s-ar putea face această investiție de către școală împreună cu Primăria.

Pentru a ajunge acolo este însă nevoie să se rezolve problema actelor de proprietate.

Propunerea mea este ca noi părinții să ne implicăm mai mult în aceste lucruri și să urmărim pas cu pas și să încercăm să grăbim aceste lucruri. Pentru aceasta propun să facem o echipă de 3-4 oameni care să se ocupe de aceasta.

Pentru cei doritori să se implice mă pot contacta pe FB, care împreună cu blogul rămân platforma de comunicare.

mădălin iacob

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu