joi, 10 decembrie 2015

Prin urmare...

Prin urmare, în calitate de președinte al Comitetului de părinți, am creat acest blog pentru a avea o platformă de dialog pentru o mai bună informare (și formare) în privința problemelor cu care se confruntă copiii noștri la scoală.

Prima problemă concretă pe care am discutat-o la ultima ședință a reprezentanților părinților pe școală a fost cea a toaletelor, insuficiente și cu anumite deficiențe de funcționare a canalizării (a se citi miros urât).

La această oră, avem finalizat tabelul cu toate semnăturile dvoastră prin care vom solicita Primăriei să rezolve această problemă.

Conducerea școlii a hotărât înființarea unor noi toalete, la etajul I, și reamenajarea celor existente de la parter. În această lună, școala va depune la Primărie cererea privind înființarea unor noi toalete și reamenajarea celor existente (momentan suntem în așteptarea evaluării costurilor), iar împreună cu această cerere, vom depune și noi solicitarea părinților cu tabelul cu semnături.

În privința solicitării noastre, a părinților, după cum s-a hotărât la ultima ședință, vom aduce la cunoștință Primăriei și dorința construcției unei săli de sport pentru copiii Școlii Generale nr 4 (cu atât mai mult cu cât în proiectul de buget al Guvernului sunt preconizați mai mulți bani decât în anii anteriori).

Cea de a treia problemă discutată la consiliul părinților s-a referit la disciplină. Noi, părinții prezenți, am cerut școlii o mai mare rigoare în aplicarea regulamentului privind disciplina. Care sunt rezultatele vă las pe dvoastră să comentați.

Blogul se dorește a fi unul interactiv, așa că orice comentariu la subiect este binevenit. Regulile sunt cele de bun simț, cu rugăminte să încercăm să ne asumăm identitatea fiecare. Evoluția acestei platforme va fi dată de dvoastră. Prin urmare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu